2006-01-15
聖誕果排同左男朋友屋企人0係Fat angelo’s吃飯我地叫左一個christmas set, 一個lasagna, 一個羊架, 仲有一堆飲品同甜品第一樣上既當然係麵包同salad. 今次既麵包比之前一次黎好食好多, 可能係人多, d麵包去得快d, 所以就整多幾轉, fresh dChristmas set既火雞同火雞stuffing好得, 仲以為呢d chain restaurant既christmas set會頹整架tim. candied yam本身太甜, 但係連埋所有野一啖食又有出奇地好味既效果~ =D 不過mashed potato就頹廢左d...個羊架係全晚最正既, 亦係我呢個christmas食左四個羊架中最好味既^0^甜品有杏仁雪糕同蘋果批雪糕杏仁雪糕連埋佢d士多啤梨漿好好味!! 蘋果批雪糕係連住個set既, 都幾有誠意, 只係個批皮膩左少少...由於同行人士中有fat angelo's既職員, 所以半價左. 食左鬼死咁多野都係$450, 超抵=DDDD
不過mashed potato就頹廢左d...
甜品有杏仁雪糕同蘋果批雪糕