估唔到..原來29/Feb last day...(唔捨得) tommy1230等级12012-02-2145 浏览 关注 昨日CWB行街,突然好想食越南野...心中即諗起清亭呢間餐廳...去到先知道..因為加租.. 餐廳做到呢個月29號先正式結業.. 好可惜....因呢度有很多很多回憶..由0岩0岩出來做野..幫親到依家..已經幫親左很多年........唔捨得.... 紅毛丹..次次黎都一定要叫..必飲..好好味..其他地方無咁好飲..蟹肉粉粉絲, 都幾好味..不過呢次炒得太濕左d火車頭..感覺麻麻地.唔好食..必食牛油雞翼, 好好味,次次黎都有叫..一定要食..有分四隻或六隻..勁好味.....必食.!!!!會考慮下星期叫多d fd..再來食多次.........以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享估唔到..原來29/Feb last day...(唔捨得) 清亭.燕萍 https://s.openrice.com/QrLT0vz2GW0检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食推介美食紅毛丹..次次黎都一定要叫..必飲..好好味..其他地方無咁好飲..蟹肉粉粉絲, 都幾好味..不過呢次炒得太濕左d必食牛油雞翼, 好好味,次次黎都有叫..一定要食..有分四隻或六隻..勁好味.....必食.!!!!用餐日期2012-02-20用餐途径堂食人均消费$100 (晚餐)