2021-01-20
趕係6點禁堂食前嚟食飽飽先😋雖然貓仔全部都好q 但野食比較吸引我haha旺角嘅Urban cafe就係彌敦道咋~好方便2樓就係!餐廳環境相對上無觀塘嘅咁大 但都夠坐~🤟🏻消毒程序都做得好足 又有鞋套 所以大家都可以放心嚟食架!🤣好多野食可以揀 仲要重點係唔貴!!😍真係好抵食!!日式天婦羅蝦卡邦尼煙肉扁意粉🍝 $58啲汁真係整得好好食 😋仲要勁足夠 啲意粉唔會乾 煙肉都幾多塊 天婦羅蝦多脆內嫩碼格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅 $59餅底烤得幾脆 上面啲芝士真係多到可以拉絲🤣個人幾鍾意食菇 所以啲菇都幾加分haha 椒鹽雞翼$48雞翼永遠都係my favourite 🤩 呢個椒鹽雞翼真係好好食!每一啖都食得到好入味 皮仲要好脆 好想叫多碟haha精選是日蛋糕配雪糕 $48今日係芝士蛋糕~可以揀蘋果醬/ 藍莓醬 我哋揀咗藍莓~唔會太膩🤙🏻雪山心太軟 $58朱古力味~唔會太甜~比利時窩夫配雪糕 $58有兩大舊窩夫~同雪糕一齊食簡直係絕配🤩
消毒程序都做得好足 又有鞋套 所以大家都可以放心嚟食架!🤣
好多野食可以揀 仲要重點係唔貴!!😍真係好抵食!!
日式天婦羅蝦卡邦尼煙肉扁意粉🍝 $58
碼格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅 $59
椒鹽雞翼$48
精選是日蛋糕配雪糕 $48
雪山心太軟 $58
朱古力味~唔會太甜~
比利時窩夫配雪糕 $58
有兩大舊窩夫~同雪糕一齊食簡直係絕配🤩