2018-03-16 1166 浏览
同同事一大班人黎呢間新開既店試下~睇下好唔好食先今日一行都十幾個, 本身仲以為上菜都係慢, 不過估唔到又ok bo! 落左order好快就為我地送上麵包, 餐湯/沙律呢度既麵包一d都唔hea! 係以粉紅色&黑色既鮮艷顏色示人粉紅色既當然就係紅菜頭, 而黑色既就係竹炭做成其實食落既味道係.....冇既! 就好似一塊普通麵包咁, 不過呢d都係取其營養, 麵包都做得特別, 真係用心我點既係餐湯, 飲落似係甘荀, 南瓜 & 蕃茄等做成, 色水好sharp 但其實唔算好濃好香, 味道都ok唔錯今日食呢個係提子白酒跟芥末配雞肉菇菌意大利麵, 可能因為汁用既係白酒, 酒既分量個人覺得有d重, 引致揮發唔晒白酒既味道, 入喉味道帶些微酸酸的! 整體方面雞肉同意大利麵做都做得幾好的, 意大利麵恰到好處. 只可惜係個汁就唔係咁岩我本人口味, 扣左d分價錢方面都屬於中高價, 另外飲品係不包要另加錢的, 呢個大家要留意返!
同同事一大班人黎呢間新開既店試下~睇下好唔好食先
落左order好快就為我地送上麵包, 餐湯/沙律
呢度既麵包一d都唔hea! 係以粉紅色&黑色既鮮艷顏色示人
粉紅色既當然就係紅菜頭, 而黑色既就係竹炭做成

2018-03-14
庆祝纪念