2023-01-01 73 浏览
哩間之前經過都有俾個名吸引住~~今日一於捉埋大老細去試下~~係下面個細走廊到上去個lift~~都覺得普通cafe shop~~行下就見到一個英式電話亭真心靚~~影相打卡一流~~入到去就見到有一排吧枱高櫈~~~可以睇到街外路人景色~跟手都坐低係咁左影右影~因為原來上面係好闊落嫁~一大班人又得自己又得~~我就特別鍾情吧枱~~~可惜屋企仲有個老細等緊今次唯有叫外賣先試下~~都忍唔住開黎睇下飲下食下~~哈哈~多謝店員好好唔介意有個師奶出城咁~~因為佈置都好靚~~好有氣芬~~下次要擺低細老細過黎好好享受me time~~~~講番野食先 我地今次叫左茶聊既招牌漢堡同埋沙嗲牛肉手抓餅~~一拎上手都忍唔住睇睇先~~~招牌漢堡一開就見到大大個太陽蛋~~半生熟真係冇得輸~~加埋蕃茄生菜同好厚肉既牛肉跟手就試幾啖~招牌漢堡個手抓餅外皮香脆內軟加埋個沙嗲牛肉真係多重享受而且仲有好多配菜~~~ 個沙律菜好新鮮好甜~ 野飲方面我就叫左生果茶同紫薯鮮奶沙冰~~配漢堡一流~~~

多謝店員好好唔介意有個師奶出城咁~~

~招牌漢堡一開就見到大大個太陽蛋~~半生熟真係冇得輸~~
加埋蕃茄生菜同好厚肉既牛肉跟手就試幾啖~招牌漢堡

外卖自取