今晚約左個朋友係附近睇姊妹裙, 估唔到我地可以好快搞掂晒!所以決定係附近搵個地方飲野傾下計再食飯!上網search到呢間彌敦左岸有cocktail飲仲有西餐食,二話不說就決定左呢間!坐低之後我地叫左d小食同埋叫左兩杯野飲先,氣氛都唔錯,個drink list 既飲品都幾特別。朋友叫左杯有酒精既”taste of life”佢話飲落有陣菊花味,苦苦甜甜咁,幾好味!而我叫左杯無酒精既“peachy coco”,係用桃茶溝左荔枝,好清新!(Taste of life) (Peachy coco)小食我地叫左個松露油薯條,上菜前佢地仲好貼心咁問你使唔使加d海鹽添飲左陣野我地正餐叫左個白酒忌廉汁刀貝蜆,d蜆超!大!隻!有半隻手掌咁大隻呀!之後我地仲叫左2個湯,1個龍蝦湯,1個野菌濃湯。2個都好濃度好好味。每個湯都配一塊蒜容包,我鍾意呀!今晚既主角黎喇,因為我地揀呢間餐廳都係因為佢!!!手拆蟹肉蟹粉意粉伴鮮海膽!!簡直係最完美又最邪惡既組合!!!個意粉超creamy, 全部食材都食得出非常新鮮!!超級推介!!
今晚約左個朋友係附近睇姊妹裙, 估唔到我地可以好快搞掂晒!

佢話飲落有陣菊花味,苦苦甜甜咁,幾好味!

而我叫左杯無酒精既
“peachy coco”,係用桃茶溝左荔枝,好清新!

(Taste of life)

(Peachy coco)

每個湯都配一塊蒜容包,我鍾意呀!

超級推介!!