2021-12-02
同朋友即興見未夠鐘上堂諗住搵間餐廳可以hea下食下嘢呢個商場竟然畀我哋搵到呢間絕世餐廳 好味之餘而且位置闊落仲要一啲都唔貴 自由坐位,有少少酒吧風格掛滿球員,坐得輕鬆呢度嘅餐廳係採取自助形式嘅 點完食物之後就可以拎住個牌仔等通知食物準備好 咁你就可以喺出面有一個自助嘅熱湯飲 雖然係自助任飲以為係會水稀稀 但都好唔味 忌廉味好濃又有粟米味 之後啲食物就分批嚟啦:鹹蛋黃雞翼($40)過份地好味,太邪惡,太香口,個外皮就算加左鹹蛋黃醬一啲都無淋左,脆脆脆!雞翼入面仲滴汁,好期待其他食物!明太子藍蟹肉野菌忌廉汁天使麵($78), 我真係好鐘意食, 超多明太子同蟹肉,配搭埋忌廉汁,多左種香氣,味道豐富,一絲絲蟹肉又有口感,真係裝修豪啲嘅西餐廳肯定賣$140以上藍蟹肉海鮮辣鮮茄汁扁麵($72)朋友話忌廉汁食得食,想轉下口味,確實佢呢個又幾惹味開胃,同樣蟹肉都好多,仲要唔少海鮮,正紐西蘭草飼牛肉眼($88)你唔好預西餐好貴牛扒個種水平,但呢個價錢比到呢個質素真係超班,唔係醃到好嚴重個啲扒,仲好有牛味,而且唔會韌最後件特濃朱古力蛋糕同樣令人好滿意,成餐飯價錢同食物質素方面真係無得挑釁,絕對encor
鹹蛋黃雞翼($40)
藍蟹肉海鮮辣鮮茄汁扁麵($72)
紐西蘭草飼牛肉眼($88)
最後件特濃朱古力蛋糕同樣令人好滿意,成餐飯價錢同食物質素方面真係無得挑釁,絕對encore