(非会员)
2010-12-31 5 浏览
上星期同班friend一齊上去食飯,因為係Ubuyibuy買左coupon買$99蚊送一百ge優惠,未去都知會多人,因為我地係係deadline果日去,booking 最早都要8:30先有位,不過冇所謂啦!因為都俾左錢買coupon,我地一行人六個去到已經爆晒場,我地點左好多野食有特上什錦刺身,什錦壽司,加州卷,野菜沙律,炸豆付、天婦羅,吉列朱扒、牛脷串、雞腎串、銀雪鱼、海膽炒飯,最後仲order左綠茶雪糕tim,大部份野都幾好,由其係刺身方面好新鮮.D海膽好巨型,塊塊都有我成隻手指公咁大,午脷同雞腎都好好味,剛剛好熟、不過銀雪鱼我個人認為就燒得過左火,比較(濃)左D但還可以接受、不過唔知今咪今日多人ge關係、D野食我我覺得略為耐左D.我地一共用左$16xx埋單.都唔係大貴.之後仲上左佢地樓上間酒吧飲野.原來QRE29/f間bar. 個view比樓下果幾間bar正好多架!今次行程我個人俾70分
今次行程我個人俾70分
2010-12-21