近排做野經開北角,收工嗰陣超級肚餓同班同事行過和富果邊,離遠就已經見到多咗好多嘢食,行咗入去商場有浸香味傳過嚟所以我走咗過去睇,見到有間鋪大大隻字寫住雞煲烤魚,過去見到$199一位食120分鐘任食原來仲有個優惠係三人同行一人半價,自助放題來講呢個時段都幾抵食,見到入邊已經有人食緊睇到有位所以走咗入去試吓佢餐廳本身好闊落,同埋啲枱大大張,之間又唔會太迫所以坐落去好舒服,我本身都想食魚,但係我個friend就想食雞煲,後尾先知原來雞煲同烤魚可以一齊嗌🤩小朋友先會做選擇我哋就要晒😝講番條魚同雞我本身都唔係好食得辣所以叫咗小辣,食落都好入味,辣之中帶少少麻,中途仲可以出去出邊有其他任食配料,有肥牛,豚肉,啤酒同埋配料任食基本嘢之外,仲要唔使收加一,原來佢哋仲有其他Menu,仲有其他小菜見到佢哋都係即叫即炒,食完我同我啲friend都好滿足下次再過嚟試埋佢啲小菜

2022-06-05