2022-05-10
行行下海旁期間見到呢間餐廳寫住午餐第二個set可以半價,有啲心動💓 叫咗西京銀鱈魚定食($228)A4和牛扒($288)定食🫣 真係估唔到佢俾到呢嗰食物質素我,一咬落舊和牛,入口即溶🤤 又有牛香🐗真係有啲意想不到‼️ 嗰銀鱈魚都係好正,明明一夾落去就散,但佢有能力做到兩面都煎得好香,嗰魚皮係脆嘅💓真係不得了💓 料用得靚,廚師都好有技巧🤭 仲有佢啲飯都好食過人😂 我已經有兩星期無食過飯,我今日忍唔住食哂成碗🫣 如果係夜晚嚟,又想試下銀鱈魚($168)同和牛($350)都有得單點!用食物質素去計,呢個價錢都係超級值得俾🤤因為呢間舖頭主打串燒,所以都叫一串人人都讚嘅免治雞肉棒😳 一嚟我偷食咗蛋黃先🥰 佢嗰蛋汁都調教過架😳 點同唔點蛋汁係唔同食法,我自己就覺得點好食啲,因為味道無咁濃,但朋友就中意無點因為嗰皮脆啲,唔同食法😆各有各好💓