2019-05-21 51 浏览
因為係附近做完gym, 又廢是係大商場搵食, openrice搵附近餐廳就搵到呢間, 去到樓下本身覺得有d伏因為感覺好舊的大廈, 點知最後食物又幾ok!set dinner都係$108起, 我地叫左1個龍蝦意粉, 1個黑毛豬排, 加左份水牛城雞翼~ set有蒜蓉包, 餐湯, 沙律, 同野飲, 都幾抵食!個蒜蓉包係超級鬆軟同熱辣辣, 食完好想散叫多一份!!! 餐湯係蕃茄湯, 唔係忌廉湯, 好fresh好好飲~main course 都好出色, 個龍蝦意粉本身無咩期望, 因為只係$128.......點知....賣相已經好得, 味道相當唔錯, 龍蝦調味剛好, 意粉都煮得al dente! 而個黑毛豬排配上bbq醬所以好好食, 肉質又好淋,不過份量比較細, 所以我地加多左份雞翼~ 雞翼又係超級熱, 新鮮炸起再加汁, 入面仲好juicy, 相信都無炸完又炸!overall黎講, 雖然食之前覺得有d伏, 不過價錢好抵食, 食物質素都好好, 可以再食!!!
因為感覺好舊的大廈, 點知最後食物又幾ok!