等了又等…..多次都想來此店幫襯下. 惜每次都有一大堆人在店外排隊. 所以總是放棄!!今日, 本想去老蘭/ SOHO食Lunch, 不過近來好似食得多左西餐, 即管睇睇多吾多人排隊LA, 結果係等5個No., OK LA….等一入店, 當然要座Line La….一見條Line上既食物…果然係元氣既升LE 版. 完全Difference feel & style! 無論食物既新鮮度, 司傅既手藝( 手握飯既Sticky度), WASABI 係真野… 每碟食物既價錢 都升晒LE架!OK講返食物質素先。Overall新鮮, Taste Good應該無咩味精。因食完無口渴鰻魚牛油果芝麻卷 - D飯軟軟的,吾似大多數迥轉店既飯 “硬得有米骨”架!碟上附有鰻魚汁一包(其實吾落都已經好好味)on top加左D蟹籽,RW同我食到一粒都無 “Side”呀!長腳蟹捧壽司 - 平日我地一定吾會叫呢碟野,因多數店都會好貴。不過政府比左錢,就豪D食La  又OK Wor!,味道帶少少咸,但吾會太乾。比我想像中既好味三文魚腩壽司 - 又幾油潤and新鮮Wor。好想食多碟^_^ 不過Save D,叫左頭尾5

三文魚腩壽司 - 又幾油潤and新鮮Wor。好想食多碟^_^ 不過Save D,叫左頭尾5碟普通三文魚壽司頂引…..又OK Wor,都好肥美。(頭兩碟好正,係無魚腩敢多脂肪。但尾3碟就有兩件有筋架?! 下次吾可以叫多過兩碟LA)
大大隻甜蝦壽司 - 好甜呀,又煙韌。好蛋白質既味道。回味無窮呢
軟腳蟹手卷($26)- 比元氣貴幾雞,雖然個醬汁係一樣,不過佢既用料就好好多。如有牛油果片,D飯暖立立同大D,件蟹都有半隻。仲有係勁鬆脆。好味:)
元貝剌身壽司($30)- 又幾新鮮Wor,都夠甜美,不過大粒返D就Perfect La
芥辣沙律蝦壽司 - D芥辣咸既?!個蝦粒(生既)好脆身好新鮮。其實吾駛用咩芥辣。攪到佢無左蝦既鮮味!!可惜!
服務方面,佢地分工非常清晰,白衫吾可以落Order,黑衫只可以傳菜!所以好多時都會感到無人理你?!
我地叫左幾次埋單都你推我,我推佢!!!!!Bear晒

埋單$317, Lunch黎講@IFC算OK La! 我之前對Couple居然要成$800落樓?! 吾駛呀Ma?!
 成8舊我去食日本料理La,吾駛去千兩!真係成千兩先走得咩!!
Overall如果吾駛等敢耐既話,我地樂意再幫襯
。吾知九龍站那間O吾OK既呢?!
第一轉叫既普通三文魚壽司, 好味
第二轉叫既普通三文魚壽司....Oh比左D有筋既我地食?!
2011-11-13
第一轉叫既普通三文魚壽司, 好味