2011-11-14
等了又等…..多次都想來此店幫襯下. 惜每次都有一大堆人在店外排隊. 所以總是放棄!!今日, 本想去老蘭/ SOHO食Lunch, 不過近來好似食得多左西餐, 即管睇睇多吾多人排隊LA, 結果係等5個No., OK LA….等一入店, 當然要座Line La….一見條Line上既食物…果然係元氣既升LE 版. 完全Difference feel & style! 無論食物既新鮮度, 司傅既手藝( 手握飯既Sticky度), WASABI 係真野… 每碟食物既價錢 都升晒LE架!OK講返食物質素先。Overall新鮮, Taste Good應該無咩味精。因食完無口渴鰻魚牛油果芝麻卷 - D飯軟軟的,吾似大多數迥轉店既飯 “硬得有米骨”架!碟上附有鰻魚汁一包(其實吾落都已經好好味)on top加左D蟹籽,RW同我食到一粒都無 “Side”呀!長腳蟹捧壽司 - 平日我地一定吾會叫呢碟野,因多數店都會好貴。不過政府比左錢,就豪D食La 又OK Wor!,味道帶少少咸,但吾會太乾。比我想像中既好味三文魚腩壽司 - 又幾油潤and新鮮Wor。好想食多碟^_^ 不過Save D,叫左頭尾5
埋單$317, Lunch黎講@IFC算OK La! 我之前對Couple居然要成$800落樓?! 吾駛呀Ma?! 成8舊我去食日本料理La,吾駛去千兩!真係成千兩先走得咩!!
Overall如果吾駛等敢耐既話,我地樂意再幫襯。吾知九龍站那間O吾OK既呢?!