2013-04-10 264 浏览
3个人, 食左:1/ 海南鸡并猪脾饭: 2种肉都好唔错, 尤其是猪脾, 我地个份有好多皮, 冇肥膏, 唔会系一旧厨余咁, 厚薄有致, 唔会咸得过火, D肉都唔会柴皮咁2/ 生虾刺生: 系餐牌揾唔到就问下, 有㖞, $88, 8只, 细细地, 我本日唔系特别仲意呢味, 但系家人都一致叫好, 的确佢又唔会好似之前食过𠮶D咁'潺潺'地。如果蒜片切得薄D就好勒3/ 脆皮烧肉: 呢个好特别, 好似炸/焗过咁,钟意食脆口野要试下, 夹起黎睇仲可以分明咁见到5层肉! 美中不足系佢冇左烧肉既独有味道, 唔知系咪因为炸过呢? 同埋佢碟野好细心呢放左好多菜丝垫底, 食玩炸野我地其实好想食D生菜中和下, 但系我地唔知系重覆用既装饰定系食得既, 最后都系唔敢食, 好浪费, 如果佢上碟个阵同我地讲食得/ 俾小碟泰式酸汁俾我地捞下就好啦。4/ 辡膏炒牛河: 我地叫走辡, 果然唔辡! 非常咁好味, 主要系个酱味道一流。店内老中青个个都好有礼貌, 唔系机械人𠮶种, 漏左单好少事啫个染发哥哥仔主动走过黎同我地解释say sorry不过佢有d套餐包餐饮, 有d就话包餐饮但系任何饮品都要加$, 乱左dd
3个人, 食左: