2025-07-20 148 浏览
自從尖沙咀嘅Shari Shari 開咗之後,佢嘅地點比起我平時去開嘅銅鑼灣同埋中環分店更加就腳,而且等位置更加容易,所以我成日過嚟。今次食咗之前已經食過嘅伯爵茶奶茶味,依然出色,喜歡另外上嘅三粒麻糬,同埋刨冰食起嚟好夾。覺得伯爵茶奶茶味比有一啲其他嘅口味其實係稍稍偏甜,但係仍然係非常好食,絕對係夏日透心涼嘅選擇。今日嚟到嘅時候係10:28, 仲有2分鐘就last order!! 好彩店員都俾我哋入去舖頭,好快咁樣嗌到嘢食 💕💕 我真係好鍾意食刨冰,亦都會去好多唔同嘅地方食刨冰,但係始終對Shari shari 嘅刨冰有一種情意結,每個月都要嚟一次,仲要每出生味嘅時候都要試一次。下個月再post過 😛精靈味道評分 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️精靈環境評分 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️精靈抵食指數 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️精靈服務評分 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️精靈總體評分 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

精靈味道評分 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
精靈環境評分 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️