2020-10-15
東涌我差不多樣樣野都食過 除左Oolaa, 今日禮拜六 懶得煮 就決定落黎食個早餐!一入到黎 差不多90%都係外國人 有一種去左外國既感覺😂睇一睇餐牌 覺得樣樣野都唔平 最後叫左呢2樣野呢個eggs benedict 係可以自選2種配料 ($145) 我就揀左煙三文魚同牛油果 味道係唔錯既 但我諗住成145蚊 至少都會有d配菜係側邊襯托下 點知得4粒olive...仲要我唔食既😅之後叫多左個Big Breakfast Burger ($95), 呢個都幾正 入面夾左煙肉 腸 蛋 薯餅等等, 將成個早餐合晒落個包度 好味! 但差左d薯條硬係差左d野咁...之後睇番個餐牌 其實佢係有得另外加錢叫薯條, 所以想食既朋友可以試下 我見都好多人有叫!以為實會唔夠飽 好彩食到最後都好飽! Oolaa 質素係ok既 但性價比低左d, 不過間唔中一次, 又有去旅行既感覺, 抵番啦!😝
一入到黎 差不多90%都係外國人 有一種去左外國既感覺😂
睇一睇餐牌 覺得樣樣野都唔平 最後叫左呢2樣野
Build Your Own Benedict - Salmon & Avocado
The Big Breafast Burger