2024-06-13
係美麗華去商場行街、見到咗間cafe環境幾靚,所以入去試吓💕南瓜忌廉湯🥣:南瓜好清甜, 湯亦好濃郁, 好creamy 煙三文魚牛油果他他多士: 脆口多士,上面鋪滿煙三文魚、牛油果同蟹籽,口感豐富美國和牛、芝士牛油果漢堡:burger好大個,即叫即整的,有蕃茄、芝士🧀、而和牛有肉汁!最鐘意有好多牛油果,感覺健康啲😆卡邦尼意粉: 用上大量煙肉🥓同白菌,麵條口感煙靭,好掛汁呢!柚子雞翼:帶點柚子嘅香味,酸酸甜甜, 食得好滋味!炸雞翼配腐乳香草醬: 雞翼炸得香脆, 配上腐乳香草醬,好特別呢!焦糖香蕉荷蘭班戟配雲呢拿雪糕:pancake好厚身,而鬆餅的邊焗到好鬆脆,吃起來好有蛋香,再配上雲呢拿雪糕 ,焦糖同香蕉令到口感更豐富🩷Sea Salt Belgium 70% Chocolate開心嘅泡沫咖啡
南瓜忌廉湯🥣:南瓜好清甜, 湯亦好濃郁, 好creamy
柚子雞翼:帶點柚子嘅香味,酸酸甜甜, 食得好滋味!
開心嘅泡沫咖啡