2021-06-11 45 浏览
【Ninety’s Roastary - 休閑Cafe】今日本身想去個間Cafe無開😫 之後係cwb周圍行見到呢間係利園2期既cafe就上咗去坐😂 個環境都幾舒服又靚,適合一眾鍾意打卡既攝影大C📸我地本身已經食咗lunch都小飽,所以浮食咗一塊cookie同一杯choco blend既Ice Latte☕️Ice Latte☕️自己揀咗朱古力風味既啡豆,所以啡味係偏苦,而佢都香奶味,兩者味道balance,係我鍾意既味道😚 但可惜佢杯啡真係太多冰🥵 影咗好耐相又慢慢飲到最後仲係有三分一杯冰,未計已經溶咗好多🥶 所以之後愈飲愈淡就開始麻麻,下次會記得嗌小冰或者飲熱😂🍪Dark chocolate cookie💰4040蚊一塊曲奇黎講都真係幾貴😂 但佢真係好好食,曲奇係heat好咗熱上,加上有d朱古力粒同nuts,有咬口,正!而且勁濃朱古力味,有小小偏甜。同fd 兩個share啱啱好,如果唔係成塊啪都要可能會比較膩。整體味道同質感都係正🤟🏻
【Ninety’s Roastary - 休閑Cafe】

Ice Latte☕️