2021-02-09
學研特色早餐 $148內有豬肉腸、大啡菇、煙肉、夏洛米芝士、太陽蛋、茄汁豆、蕃茄、多士岩哂樣樣都想試啲既人,而我最鍾意佢個豬肉腸同煙肉新鮮波士頓龍蝦包配薯條 $238用原隻波士頓龍蝦,好有誠意,個包脆身,再配啖啖飽滿既龍蝦肉,店舖仲好有心思將啲麵包烘成格仔紋,務求喺外觀上好睇又好食😋再配埋扭扭薯條,成個餐就好完美西西里蟹肉寬麵 $148蟹肉份量都頗多,配蛋黃香,闊條麵口感煙韌黑胡椒龍舌蘭糖鮮奶咖啡 $58坦白講我覺得呢杯咖啡真係好高質素估唔到咖啡同黑胡椒嘅味道係可以咁夾令我有種一試難忘嘅感覺,鍾意咖啡嘅好推薦大家飲呢杯紐西蘭麥蘆卡蜂蜜鮮奶咖啡 $58我認為冇咩特別太大嘅感覺,可能飲完黑胡椒鮮奶咖啡,呢杯比我嘅感覺係一杯咖啡落咗蜂蜜,比較啱啲淡味嘅人士,中和左咖啡嘅苦味藝妓莊園咖啡梳打 $58佢用特濃既expresso,另外加入梳打飲落去會有種好清新嘅感覺 我最推介龍蝦包同埋黑胡椒龍舌蘭糖鮮奶咖啡,鍾意飲咖啡既你一定要試吓啦!
岩哂樣樣都想試啲既人,而我最鍾意佢個豬肉腸同煙肉
新鮮波士頓龍蝦包配薯條 $238
再配埋扭扭薯條,成個餐就好完美
西西里蟹肉寬麵 $148
蟹肉份量都頗多,配蛋黃香,闊條麵口感煙韌
黑胡椒龍舌蘭糖鮮奶咖啡 $58
坦白講我覺得呢杯咖啡真係好高質素
估唔到咖啡同黑胡椒嘅味道係可以咁夾
令我有種一試難忘嘅感覺,鍾意咖啡嘅好推薦大家飲呢杯
紐西蘭麥蘆卡蜂蜜鮮奶咖啡 $58
藝妓莊園咖啡梳打 $58
佢用特濃既expresso,另外加入梳打
飲落去會有種好清新嘅感覺