2019-01-08
2大伏,online app定座9pm 50% off. 首先明明仲有好多人(但冇人等)但係部長已經黎吹埋單。埋單先話俾我知「在主餐牌上的食物冇折,只有在一張本來已經寫到明半價的餐單先有折。」(呢個係同其他餐廳唔同,所以我即刻查返電郵,睇返係咪自己睇漏左t&c; 而apps t&c寫到明餐牌上的單點食物有折,只是飲品沒有, )同部長講,佢話「我地點餐嗰陣時就同左你講」,叫我即時認人係邊一位幫我點餐。我話「我哋落咗幾次單你們有幾位同事都招呼過我地,但係完全冇人同我地講過。」跟住個部長好似比較激動,就話「你依家都食咗啦,講咩都係口同鼻拗。」跟住突然之間又話「你哋訂咗九點,但係你未夠九點就黎到啦,所以冇折」(我哋實情係8:50到, 落單8:58分)其實由始至終我同老公都係心平氣和咁樣講返個事實出嚟,不過其實我真係唔係好明個邏輯,係因為你單方面改冇折所以即使定位時寫有折都冇折,定一話因為我早左2分鐘落單,我使唔使sync埋你收銀機時間...餐飯7xx 跟住我老公話算。我覺得俾人呃唔係幾爽於是我嘗試打電話去app熱線,不過冇人聽,嘗試聯絡期間我哋靜左一陣。跟住個部長又來吹埋單,又講咗句咩最多v
其實由始至終我同老公都係心平氣和咁樣講返個事實出嚟,
餐飯7xx 跟住我老公話算。我覺得俾人呃唔係幾爽於是我嘗試打電話去app熱線,不過冇人聽,嘗試聯絡期間我哋靜左一陣。跟住個部長又來吹埋單,又講咗句咩最多void 左張單。我心諗又唔係諗住嚟食霸王餐,我只係想要返本來大家同意嘅嘢。
最後個部長好似皇恩浩蕩咁話俾個七折我地,我老公怕煩即刻話是但。
本來都算,點知食完飯後我返去半夜三間肚痾肚痛。我即刻上黎睇食評,發現唔止我一個中招....