2020-05-20
知道元朗開分店即刻拉個朋友一齊去試,去到元朗果間點知慘遇*伏*地魔,落錯我張單三次算,隔離個小朋友張單又錯,係咪仲未訓醒😂不過我係唔鐘意寫紙落單既,因為錯既機會大,staff 又無機會confirm先入機,staff 同客人無咩communicating個場好冷冰。野食就大失所望,有睇開我食評都知我一係讚到上天,一係踩到落地獄,我個咀腌尖無辦法。首先湯麵無湯。蕃茄濃湯唔濃變左做羅宋湯。酸辣小食聽講唔錯點知停產。熱飲隻杯好樣衰,叫左個檸檬雪梨茶睇到都唔想飲。碎牛肉麵竟然用下欄牛肉好肥好羶(下欄意思係唔要揼落垃圾桶既部分)。唔浪費係好事,但依樣野係唔係比人食架,點可以拎出嚟Service比人加。😡雞批菇唔切片咬到牙較好軟。牛舌用錯切法好難咬。不過上海麵質唔錯煮到岩岩好。凍飲個樽幾靚有創意既。今日同埋個朋友每人都食剩半碗,牛舌食左兩舊就賣單走人。作一個識食既食客就。。。。。睇唔出排隊既原因。希望你用返啲心機,我會再嚟試你有無改進,如果無就拜拜啦。
雞批菇唔切片咬到牙較好軟。牛舌用錯切法好難咬。
不過上海麵質唔錯煮到岩岩好。凍飲個樽幾靚有創意既。
今日同埋個朋友每人都食剩半碗,牛舌食左兩舊就賣單走人。