2021-02-27 683 浏览
前年食過一次,印象中非常高質素,肉嘅調味同質感會令人「嘩」出聲。今次同朋友再試晚餐,基於上次經驗,今次直接叫任食餐,每人268加一。嚟個價錢以為質素唔會差。點知就伏了。點知食第一舊肉就呆咗。肉切得差,唔係統一厚度。一口牛本身難整好食另計。其他牛牛板嘅牛件冇邊款有牛味。肩肉算好少少,口感算正常,但牛味都係淡。雞肉係真係似賭大細。大嘅有豪大大雞排一半大,厚切,細嘅好似食淨菜擺埋一齊。厚個塊燒半個鍾都未熟得透。豬頸肉係最正常。豬肋骨個調味都唔知溝過咩咁,食落有少少番梘味,唔係平時韓燒會食到嘅調味。成個餐就算任食,連加一最多值200。仲差過雅蘭個邊放題。都唔知係轉咗廚師定餐廳定位轉咗。淨係知道我一路食,一路聽著隔離枱都講啲野食幾垃圾。兩個人一共600蚊,當做善事算。

豬頸肉係最正常。

成個餐就算任食,連加一最多值200。仲差過雅蘭個邊放題

兩個人一共600蚊,當做善事算。
2021-02-26