2017-07-03 509 浏览
埋單$400幾蚊,老實說唔太值。佢個日好多日,我哋係個門面個到坐啦,對面以為佢係for人等位,點知唔係,比佢哋坐,佢哋啲客同我哋你眼望我眼,佢哋選擇離開,原來隔離都係咁諗,仲講笑話以為對面啲野食係佢。最好笑就係佢哋出門張枱同我哋一樣高,但個地就矮我哋一級,佢哋坐低淨係見到得個頭,笑鬼死!終於講到食野,個個軟殻蟹窩夫,睇相明明好靚好大舊,我收到個舊就放得肉肉酸酸,芝士仲硬硬地tim,個窩夫淋過紙,食落幾好味但冇咩特別。個千層麵啲油好多,食完個碗底有好多油,個味就普通。佢啲茄汁,一開好似過期咁有一舊舊硬物咁,叫佢轉過枝,就出水既。之後我哋未食完又想收我哋盤,應該係唔夠個個盤用,我哋其他野食哂佢都冇收過,死問我哋要個盤,算啦我哋最後張啲野食放係其他盤到比佢用。佢呢到人手好似好唔夠,啲staff冇記性定唔上心,叫咗2次酒,送哂去隔離2枱都唔黎,我哋叫住話係我哋,佢又聽唔到,落單個個見到我哋,佢都問多次隔離枱都唔問我哋,我哋再叫住佢佢先比我哋。 來來回回啲酒已經唔凍。唔凍本身個味已經大打折扣,佢啲酒伏到不得了!除咗苦字都冇其他可以形容。隔離張枱(做咗frd咁),都話難飲,仲比我哋試。佢啲酒款十分
埋單$400幾蚊,老實說唔太值。

個千層麵啲油好多,食完個碗底有好多油,個味就普通。
佢啲茄汁,一開好似過期咁有一舊舊硬物咁,叫佢轉過枝,就出水既。之後我哋未食完又想收我哋盤,應該係唔夠個個盤用,我哋其他野食哂佢都冇收過,死問我哋要個盤,算啦我哋最後張啲野食放係其他盤到比佢用。佢呢到人手好似好唔夠,啲staff冇記性定唔上心,叫咗2次酒,送哂去隔離2枱都唔黎,我哋叫住話係我哋,佢又聽唔到,落單個個見到我哋,佢都問多次隔離枱都唔問我哋,我哋再叫住佢佢先比我哋。 來來回回啲酒已經唔凍。唔凍本身個味已經大打折扣,佢啲酒伏到不得了!除咗苦字都冇其他可以形容。隔離張枱(做咗frd咁),都話難飲,仲比我哋試。佢啲酒款十分之多,又幾特別好多都未見過,但試咗3杯都伏就覺得係啲冇人入貨既酒黎。