2014-04-11 747 浏览
话说老公睇杂志见到呢间话系laksa 专门店所以放工专登去试下星期四晚大概七点到~ 入到去我地系第一枱客入到去见装修无乜特别,一般餐厅feel坐低叫左阿姐推介0既海鲜喇沙 $138呢个咁贵0既喇沙,得少少辣,无乜味~ 裹面有两只虾,两只带子,两只青口,几粒蛳蚶~一D唔好味~ 阿姐推介时仲话够两个人食,根本上就系一人份量~另外叫左沙爹半打 $68 三支牛,三支鸡,味道可以~但唔知点解个沙爹酱好杰~份量亦好小~马拉盏芥兰 $68呢个最坚,一D马拉盏都见唔到~食落仲有D㶶㶶地味~最劲系食到D菜系未熟加埋有几件系冻0既~同一杯冻青柠梅子汁 $22呢杯无乜问题~只系唔好饮~服务方面~其实只得一个阿姐同一个似老细0既阿叔阿姐好有礼貌,但系有小小混乱,唔系好知自己做紧乜咁~阿叔就好好笑~系咁嗌入厨房 "个鸡汤好多油呀" 另外有枱客都话D菜㶶㶶地,佢又嗌 "D菜有㶶味呀,你睇下只获啦" 成餐就不停听住个阿叔系度嗌~结论系咁0既价钱,食到呢D连个菜都炒得唔正常0既餐厅~一定唔会再去~亦非常唔建议大家去试~ 讲完
话说老公睇杂志见到呢间话系laksa 专门店

所以放工专登去试下

星期四晚大概七点到~ 入到去我地系第一枱客

入到去见装修无乜特别,一般餐厅feel

坐低叫左阿姐推介0既海鲜喇沙 $138

另外叫左沙爹半打 $68

马拉盏芥兰 $68

同一杯冻青柠梅子汁 $22

呢杯无乜问题~只系唔好饮~

服务方面~其实只得一个阿姐同一个似老细0既阿叔

阿姐好有礼貌,但系有小小混乱,唔系好知自己做紧乜咁~
阿叔就好好笑~系咁嗌入厨房 "个鸡汤好多油呀"

成餐就不停听住个阿叔系度嗌~

结论系咁0既价钱,食到呢D连个菜都炒得唔正常0既餐厅~

一定唔会再去~亦非常唔建议大家去试~ 讲完

2014-04-03