今日太平清醮,同bb入長洲一日遊,周圍食下野行下,氣氛好好周圍都好多人。見就天黑就開始搵餐廳食晚飯,行左一轉套餐街見佢間間都滿哂人,就行左去另一邊,見入到黎長洲咪廢事用app睇食評,見到依間海龍王咁岩有位就坐底左叫野食。點知,依個應該係2019年最差既決定。。我地叫左佢今日既daily special蒜蓉粉絲蒸聖子同花膠海参西蘭花,加多個蟹肉蒸水蛋。。。真係好耐未試過食到咁L差既食物,聖子一食又硬又老,直情似急凍野,只不過放上個聖子殼serve比你,個花膠海参仲搞笑,花膠好似冇浸過硬崩崩,食都食唔到落肚,海参又係好奇怪,咬落一d都唔林,好似好硬既蒟蒻咁,完全冇味道,d西蘭花成棵上比你,切都冇切過,真係cls..... 最後上個蒸蛋,上面d所謂蟹肉陣味好似鹹魚咁,食完成餐都唔知自己食左咩,一個中餐廳基本既白飯都做唔好,一舊舊硬崩崩。。。唉真係食完依餐希望一陣唔會肚痛,大家千其唔好黎食,去7仔食個燒賣都好味過佢88