2023-06-10 313 浏览
本身见佢有宣传,又几靓咁,多数都唔会伏得去边,点知一试就真系伏咗。首先,去到嘅时候坐底已经即刻嗌嘢食,点知一个all day breakfast等咗半个钟,另一个意粉等咗差唔多一个钟。等得来都冻晒啦,仲点食😅跟住系食物质素方面,all day breakfast份量极少,但价钱其实都唔平($158),嘢食质素唔好,个炒蛋怀疑我自己整都好食过佢。冬阴功意粉份量比较少,冬阴功味唔重,都系麻麻。另外,店员态度唔好,询问想转枱时无啦啦发我哋脾气,帮我哋换咗张凳,但我哋明明冇叫过佢换,并且将张凳好大力咁放低。我明白工作可能会辛苦,但都唔需要咁样发泄落客人到挂。今次嘅体验令我完全唔想再返嚟,真系唔好俾佢嘅宣传威力呃到。
今次嘅体验令我完全唔想再返嚟,真系唔好俾佢嘅宣传威力呃到。
2023-06-10