2018-07-19 1401 浏览
话说我前日去同男朋友食饭睇左多间放题好耐,都知旺角的放题期望不能太大,但真心没有想到都可以咁难食我系睇到封面有咩,八色肉,咩愤怒肉,睇落去几得意下,点知去到系无既!!!!我估佢应该系无乜人帮衬所以会定期整啲野吸引人泥啲!!!!都系无既!!!首先我地叫做几盘肉,佢肉类都几多下,没有一一影低。但我想讲的是,如果各位想食烧肉可以选择铁板的铺头而不是网烧,因为网烧好难控制,而且要慢慢烧更加花心思,同埋提供既酱汁好普通之余,烧肉质素都好一般未熟前熟左之后当然你可以话系我个人问题,唔会较火候烧都好,但真心,你出边个牌写住九点半到一点,而入到门口就讲食到十一点半,都算。食放题都系想食得多,如果两个钟仲要慢慢比起铁板烧更加费心思为左几旧细细旧肉烧成半个钟都未好,仲要烧靓啲好啲,先可以自己食,可想而知会有几咁攰,唔通食放题唔系享受既咩???再讲,我已经好留意啲肉,但烧出黎唔好食之余,烧到㶶左,食落去真系好苦,好难食到刺身,真心,系佢一上黎我就发现有烧烤炭定系唔知系乜既野系里边,我自己由佢地撩开先发觉,真系好唔卫生,真系唔系我自己烧野整到,而系佢一放落黎果刻我已经见到系咁 鸡泡鱼我以为系烧左既,点知唔系,
话说我前日去同男朋友食饭

泥啲!!!!都系无既!!!

首先我地叫做几盘肉,佢肉类都几多下,没有一一影低。

未熟前

熟左之后

唔通食放题唔系享受既咩???

再讲,我已经好留意啲肉,但烧出黎唔好食之余,

烧到㶶左,食落去真系好苦,好难食

鸡泡鱼我以为系烧左既,点知唔系,但又唔系话特别难食,最接受唔到系啲刺身唔新鲜之余又污糟

汽水种类好少,橙汁都无,同男朋友饮左茶同埋+C

最后有叫多转刺身

北极贝有种一咬就发觉里边腐烂左果种感觉!!!!!唔知系已经坏左定系点

楼面侍应唔系好理人,加上佢安排既位置唔系大堂,系一条走道,比较偏僻

最后total埋单时总共四百七十几,应该478,唔太记得。

!!好彩我九点钟到但系无九点钟就去食,如果唔系既话,加一都要成五百几,伏中之伏,

真系好唔抵,打死我下次都唔会再食

甜虾细条到手指尾都无,好心争鲜啲甜虾都正常过佢地间野,睇落去仲要唔干净

同样既价钱我宁愿去食大喜屋,两个人加埋既钱都同间野差唔多,无野好讲

甜品又少,小食又唔多,得雀巢雪糕

很另类的一次体验,比起旺角果间(番本)更难食,得泥间
2018-07-17
$239 (宵夜)