2021-04-27
減肥嘅人基本上諗都唔使諗,絕對唔可以去cheesecake factory. 入到去,佢個氛圍下,基本上飲水都會肥😆😆😆餐廳入面,有兩大個雪櫃裝住唔同嘅蛋糕,淨係睇都夠晒開心。之前喺依度食嘅蛋糕, 全部都係甜到痴晒線,今次揀呢個香蕉忌廉芝士蛋糕,感覺好好多,唔會超級無敵甜,反而香蕉本身嘅清甜,同埋個cream淡淡地,幾夾,唔錯👍🏼炸芝士通粉波,一份有四件,最好都係四個人嚟食🤔🤔如果每人食兩件嘅話實在太油膩至於餐包,其實黑色白色都一樣咁好食。另外叫咗個類似五花腩小漢堡咁嘅嘢,麵包係甜甜地,啲五花腩又甜甜地,有塊脆卜卜嘅煙肉,口感都幾唔錯嘅,不過都係建議四人分享😅😅飲品方面,叫咗兩杯雞尾酒。除非你好鍾意飲小朋友粉紅色嗰啲咳藥水,如果唔係,千祈唔好叫Mai Thai 餐廳好多一家大細帶埋小朋友嚟食,要特別留意嘅地方係,地下有好多小朋友食嘢食到周圍都係嘅垃圾,但係侍應並冇清潔,下一枱客人就會踩到成腳都係,衛生認真麻麻。
餐廳入面,有兩大個雪櫃裝住唔同嘅蛋糕,淨係睇都夠晒開心。
炸芝士通粉波,一份有四件,
最好都係四個人嚟食🤔🤔
如果每人食兩件嘅話實在太油膩
至於餐包,其實黑色白色都一樣咁好食。
另外叫咗個類似五花腩小漢堡咁嘅嘢,
飲品方面,叫咗兩杯雞尾酒。