2021-10-27
好耐之前黎過呢到食晚餐,都覺得味道ok!今次就過黎試下佢個早餐😛爵士沙朗早餐 ($84, +$12轉熱香餅):黎到個陣比佢嚇親,開頭加錢轉熱香餅嗰陣諗住得一塊,點知上嚟有三塊,仲要全部都大大塊😆 其實淨係食晒啲熱香餅我應該都已經夠飽,但係佢仲有好多其他嘢😂熱香餅好食過連鎖店嗰啲,佢有跟一個牛油同埋蜜糖,個蜜糖好香,好似新鮮蜜糖嘅味😍😍炒蛋都好滑好香,其餘薯餅、茄汁豆、蘑菇嗰啲就正正常常,反而個牛扒有啲失望,好乾好韌🙈🙈田園烤雞扒早餐 ($84):呢個其實好多野都係double,等如一個人食兩人份早餐🤣🤣 個雞扒好驚喜,完全唔乾,有好多汁、好香口🤤 西多士都OK嘅,比起平時茶餐廳食嗰啲大份好多,不過就略嫌少啲花生醬味🙈🙈嘢飲方面,嗌左個Hot Americano同凍Mocha,Mocha幾好飲,Americano就偏苦少少,唔係好啱我口味😛下次再食應該會兩個人share一份就好足夠😂😂
下次再食應該會兩個人share一份就好足夠😂😂