(非会员)
2008-02-03 5 浏览
難得過左TST, 想搵間特式小食行過見到呢間海鮮小店就入去試下呢個店個PORTION好大!!!! FAMILY SIZE!我地ORDER 左龍蝦2食(SALAD + 芝士焗寬條面)芝士焗珍寶蝦龍蝦湯一行3人, ORDER左個龍蝦2食一黎個龍蝦SALAD好大碟..不過味道一般.之後就係個芝士焗珍寶蠔我地ORDER左最大果種..個SHELL AT LEAST 20 CM 長!!係正常蝦既4-6倍!!好勁!同埋難得既係佢\咁大隻, 但係仲有海水鮮味!呢個真係值得一試跟住佢\上個龍蝦湯可能因為之前個OYSTER, 所以有點膩老細等我地試左個湯之後,再加左D 酒落去, 即落香好多! 不錯最後再上個面, 好巨型!(人地PARTY SIZE果D..)佢\煮得幾入味, 同埋D膏都起埋去煮, 亦唔會膩可惜佢\呢間上菜既次序有D怪..同埋, 比較嘈..但係個老細都好似幾FRIENDLY, 同D 客係咁傾計仲有, 當日淨係得珍寶, 所以冇試到生蠔.. 可惜,.仲有份糧好巨型! 女仔黎講, 食個焗蝦加D APPEPTIZER其實都飽,但係人多就抵既
難得過左TST, 想搵間特式小食
行過見到呢間海鮮小店就入去試下

我地ORDER 左
龍蝦2食(SALAD + 芝士焗寬條面)
芝士焗珍寶蝦
龍蝦湯

一行3人,
ORDER左個龍蝦2食
一黎個龍蝦SALAD好大碟..不過味道一般.

之後就係個芝士焗珍寶蠔
我地ORDER左最大果種..
個SHELL AT LEAST 20 CM 長!!
係正常蝦既4-6倍!!好勁!
同埋難得既係佢\咁大隻, 但係仲有海水鮮味!
呢個真係值得一試

跟住佢\上個龍蝦湯
可能因為之前個OYSTER, 所以有點膩

佢\煮得幾入味, 同埋D膏都起埋去煮, 亦唔會膩

可惜佢\呢間上菜既次序有D怪..同埋, 比較嘈..
但係個老細都好似幾FRIENDLY, 同D 客係咁傾計
仲有, 當日淨係得珍寶, 所以冇試到生蠔.. 可惜,.