2023-03-01
今日3 月1 日正式取消口罩令,咁開心的日子要同老公出去食嘢慶祝下🤣我哋去咗🍔元朗-MASAM Burger🍔呢度D Burger有好多款式可以揀,最正係menu仲有素食burger啱晒食素嘅老公我哋每人叫咗一個套餐:🍔馬森至尊漢堡 配洋蔥圈🍔啡菇脆薯餅漢堡 配黑松露醬薯條食物一黎到就見到份量超大, 漢堡個包好大,又做到外脆內軟我個馬森至尊漢堡有好多層食材餡料(煙肉、牛肉腸、手打牛肉漢堡、炒滑蛋、芝士、洋蔥蕃茄、生菜)個醬汁好好味好夾,除咗個手打牛堡做得好juicy ,我仲好鍾意佢個炒滑蛋😋老公果份啡菇脆薯餅都一樣大份,大啡菇保留到多汁,薯餅又脆又香口套餐配的小食除咗薯條,仲有好多樣嘢揀(有啲就要加錢)我地揀嘅洋蔥圈 同埋薯條都炸得好脆😚🍀飲品方面🍀因為咁啱今日咖啡機壞咗所以冇咖啡供應,我哋就揀咗冷泡茶,一款桂花、一款檸檬(因為白桃味沒有)兩個茶都幾清香。店員服務好好,又好貼心問我地需唔需要手套,因為漢堡用手拎住食係過癲好多😉我覺得下次要再嚟,因為仲有好多款都想試呀😝
咁開心的日子要同老公出去食嘢慶祝下🤣
我哋去咗🍔元朗-MASAM Burger🍔
我哋每人叫咗一個套餐:
🍔馬森至尊漢堡 配洋蔥圈
🍔啡菇脆薯餅漢堡 配黑松露醬薯條
食物一黎到就見到份量超大,
漢堡個包好大,又做到外脆內軟
除咗個手打牛堡做得好juicy ,我仲好鍾意佢個炒滑蛋😋
🍀飲品方面🍀
我覺得下次要再嚟,因為仲有好多款都想試呀😝