2019-09-30 131 浏览
中上環午餐無咩揀,上次食唔洗等位,午餐價錢ok, 但主菜味道麻麻,雞同鴨脾勁鞋。因為喺中上環返工無乜得揀,上次見隔離食豬仔骨同牛扒份量幾大,所以返去試下。午市時間人多,6人檯本身坐左5個人,仲要我地逼2個人坐,見到無位,都算la。過左一陣開始人少,根本間餐廳有一半空檯,於是我地2個坐過隔離2人檯,執野個呀嬸即刻大嗌:唔准換檯! 解釋話好逼之後,仲大嗌話:嗰張唔係凳咩!因為實在太逼,我地決定唔理佢。佢執我地本身坐張檯時,檯上有一張不屬於我地嘅收據,於是態度勁差咁 掉! 俾我,後尾野食嚟,仲係堅持攞去隔離檯!!! 咩態度而且,$70 個豬仔骨餐,只有3小粒排骨,$100 牛扒餐,舊牛扒鞋到飛起,又咬唔開,仲要細舊到大家樂牛扒早餐咁嘅份量!!!!以後blacklist 唔洗食

以後blacklist 唔洗食
2019-09-30