餐厅: 旺記冰室 (惠芳閣)
资讯:

餐厅: 旺記冰室 (惠芳閣)
资讯:

2017-12-03 188 浏览
叉烧虾仁双拼滑蛋饭$58 冻饮+$2 大杯冻饮+$5以呢个价钱来讲吾满足,点解咁话:1.份量少,只是铺平碟而已,以我本人份量刚好,以我另一半吾饱,欠左份满足感,左隔离枱3父子都话吾饱,右隔离枱情侣话无下次,至于点解吾中意就听吾到。2. 听到隔离枱讲乜?可想而知枱与枱之间有几迫,入去埋边位屎忽都几乎high到人地只碟。3. 1230上FB睇到朋友post就立即起行医肚,1330到达,等左一阵,中吾中伏!见仁见智!4. 讲食物:叉烧切得够簿几好,太厚反而会吾夹,有3粒虾仁,蛋似乎太著重滑,无左质感,有葱花我中意, 饭粒长身粒粒分明我中意,但带老人家食就稍硬,冻忌廉咖啡 说了少冰,仍然成杯冰, 咖啡味道系几好嘅! 太多冰变咗忌廉奶水。5.另一半表示NNT,佢中意蛋菜色,仲谂住带佢食好嘢我就一半半但吾会专程再来揾食。
叉烧虾仁双拼滑蛋饭$58 冻饮+$2 大杯冻饮+$5
以呢个价钱来讲吾满足,点解咁话:

5.另一半表示NNT,佢中意蛋菜色,仲谂住带佢食好嘢
我就一半半但吾会专程再来揾食。
叉烧虾仁滑蛋饭
2017-12-03
等候时间
15 分钟 (堂食)