見佢OpenRice咁多like,滿懷歡喜咁去試。可能期望越大,失望越大。佢質素好普通,價錢偏高小小,份量又小,食完都唔算好飽。泰式醉貓炒新鮮手造卷粉-$128(2.5/5)首先一上到黎已經覺得佢圖文不符,黑過張圖好多,佢係煙韌版同大塊版既干炒牛河。正正常常,唔難食既,不過一啲都唔泰國同一啲都唔特別。泰式冬陰公湯粉-$118(2/5)首先個湯唔係我地平時常飲既冬陰公湯,係偏酸甜,一啲都唔辣,個人口味就一啲都唔鐘意,粉既份量都唔算多,蝦偏粉,唔新鮮。脆皮豬頸肉伴自家製檸-$78(3/5)佢伴碟既蝦片幾脆幾好食,豬頸肉味道正常,都脆,份量算正常。總結:如果唔係對佢太大期望,應該會無咁失望。佢食物唔難食,只係唔算太有泰國風味,價錢都係商場價,不過同樣價錢有好多其他選擇🙂