2019-03-17 771 浏览
星期日中午時分行過,見到佢$178任飲任食BBQ咁抵,咪入去試吓囉。食物種類繁多,特別係蔬菜類,真係多到有啲驚喜!等開爐期間,亞姐攞左餐具過嚟,更拎左一堆調味嚟,仲逐一細心介紹,超細心☺️有勁辣粉/孜然粉/北方風味粉/沙嗲醬/照燒汁,另有水一杯(燒蔬菜用)飲品方面,雖然是任飲,但選擇也不少,大多是罐裝汽水,康師傅飲品,仲有我最喜歡的酸梅湯,正!(另有鴻福堂涼茶和啤酒須另收費)另外一個有驚喜的地方,就是熟食,除了有生菜魚肉,更有三款飯後甜品(每天不同):今日有木瓜雪耳糖水,海帶綠豆沙,仲竟然有椰汁桃膠西米露😍❤️❤️❤️❤️連甜品個胃都填滿,真係大滿足👍🏻,呢度真係好,環境優美舒適,職員態度亦冇得彈,下次叫埋班friend一齊呢食先😊🥳🥳🥳
食物種類繁多,特別係蔬菜類,真係多到有啲驚喜!

椰汁桃膠西米露

2019-03-17