2022-05-25 14 浏览
話說經過完屯門見到有一間類似釣蝦嘅小店,好似好得意咁,竟然比我喺元朗度見到有佢嘅分店,就嚟試吓啦,原來佢喺千色店附近嘅一條小巷仔去到之後,店員會簡單咁講解下,同埋會到一啲新鮮嘅蝦落去,開頭仲諗緊會唔會詐詐諦諦得嗰一兩隻蝦呢,原來去到好多好新鮮游水好肥嘅大蝦,識開海鮮嘅人都知道依啲蝦其實喺出面買都好貴㗎超級生猛,之後要喺出面拎個冰桶將啲蝦凍到冇咁活躍先至去燒雖然出面嘅熱食種類唔係非常之多但係海鮮嘅種類都非常之多同埋新鮮員工仲即刻開生蠔添,估佢唔到仲有魚食,好搞笑都幾大條下雖然唔係新鮮但係喺街市度買嗰啲都好貴㗎重點係依度有好多啤酒生啤任你飲仲有汽水嗰啲啦,如果同朋友聚會想飲下啤酒傾吓計燒下海鮮幾食依度就非常之適合啦,我都食得非常之開心,仲有得燒下啲羊架豬腩肉格仔餅法包等等,題外話依度啲法包好好食🤣同埋呢度啲海鮮都非常之新鮮最後都有甜筒同雪糕俾你慢慢食,同朋友家人聚會來講兩個半鐘頭慢慢食慢慢傾其實都幾舒服㗎

超級生猛,之後要喺出面拎個冰桶將啲蝦凍到冇咁活躍先至去燒

員工仲即刻開生蠔添,估佢唔到仲有魚食,好搞笑

都幾大條下雖然唔係新鮮但係喺街市度買嗰啲都好貴㗎

同埋呢度啲海鮮都非常之新鮮