我都係見呢度有晚餐加$98可以任叫野飲我覺得好正 因為平時係尖咀食完晚餐 一定唔夠喉去諾士佛臺飲野繼續吹水 呢度就唔使要你地走黎走去 可以食飯直落飲野呢度野食偏貴 但又值嘅 叫左四樣野 每一樣都好好食 唯一個意粉有啲普通 相比個帶子飯好好食 牛同豬手整得好林但肉味好香 豬手個皮脆但唔難咬 正呀! 不過真係有啲貴 如果唔係貪佢加錢飲任先覺得抵翻哂 因為我叫左四杯食飯時叫house wine 食完叫左兩杯cocktail 最尾再叫杯mocha收尾 完滿一餐 平時去諾士佛臺一杯都$98啦 宜家仲俾你任叫 超正仲要openrice book位有折 所以好抵 但openrice寫明用餐時間只係2小時 咁啱我去個日weekday 所以佢俾我地七點坐到十一點收鋪下次如果再約班酒鬼 一定黎呢間encore

正呀!

下次如果再約班酒鬼 一定黎呢間encore