喺附近睇完戏先至食个晚饭,美滋锅9:30pm后入座无限时任吃任喝到凌晨两点,主打美颜嘅汤底。汤底选择广泛,唔系普通嘅沙嗲/芫茜,全部都系真材实料嘅汤底。我哋加50蚊叫咗个鸳鸯锅,养生药膳醉鸡锅&清凉架热雪耳鲜椰子锅(+$70)。估唔到原来会有个小playhouse,带小朋友来都唔怕佢地闷!我坐低送左客刺身船。呢两个汤底就咁捞都见到有好多材料,打边炉打到一半嘅时候,味道已经好好味,好浓,直情系汤一样。重点❗系我饮咗好多碗,但真系完全冇口渴!每位$198起,超过100款火锅配料及饮料无限供应。今次仲唔牛肉放题,因为可以任食澳洲M6+和牛、美国PRIME牛下肩肉&美国安格斯牛三角!仲有好多其他选择。一坐低店员就用ipad介绍,解释得好清楚点样点菜,除咗牛肉正之外,莲藕爽甜,虾又新鲜爽口弹牙,面食都有五六款畀你拣,普遍材料都中上,以呢个价钱嚟讲性价比好高!饮品都少见系有冷泡茶,紫贝天葵等。独立卫生分好一杯杯,出面仲本身有一啲香港特色小食咖哩鱼蛋烧卖仲有啲餐前小食冷盘生果。环境又靓又企理,唔会好似啲酒楼咁样好嘈或者好逼。空间又足够,有卡位有大圆枱。今次嚟试完之后觉得性价比好高,下次都会返转头。

我坐低送左客刺身船。

今次嚟试完之后觉得性价比好高,下次都会返转头。