2022-07-21
今日去咗旺角食日式放題,呢間其實都已經食過好多次,地點就腳價錢經濟食物👌🏻嘢食太多種類,真係不能盡錄🤣🤣🙌🏻一入門口就係自助小食、飲品🥤🧃🍺甜品雪糕🍦🍮仲有冷盤例如:螺肉、中華沙律、青口、蜆、鮮蝦等等,小食有葡撻、章魚燒、話梅豬手、滷水雞翼,‼️推介豬手同雞翼,因為非常入味又非常淋👍🏻👍🏻我次次都會拎一大碟😛😍飲品區咩種類都有😆而我甜品全部都係一口size,軟雪糕🍦自己唧又得😯壽司🍣全部整到細細件咁😌可以食多幾款😋芒果龍蝦沙律卷、花之戀🌸煙三文魚牛油果🥑多士同埋火炙壽司都係必食‼️燒物🔥又係幾正💯香草羊鞍、西京燒比目魚都係必叫😋😋兩款都又嫩又入味🙌🏻😛仲有黃金醬燒蝦、蒜蓉扇貝都好惹味👌🏻燒鰻魚都唔錯!💪🏻仲有仲有,一品料理,真係食極都停唔到口,我超鍾意牛油🧈粟米🌽食左幾兜❤️仲有黃金炒蝦🦐好香咸蛋黃味連殼都脆卜卜可以食埋!牛柳粒都幾好食👌🏻最後仲食左巨量既燒菠蘿🍍又甜又多汁💦仲有燒牛舌翠肉瓜同埋燒海蝦都可以試下,全部都係熱辣辣😆仲有肚可以試埋雜錦天婦羅😍炸蝦🍤南瓜🎃甜薯🍠都好食!榴連炸彈不得了😉😚炸香芋丸同埋芝麻雞翼,係絕對唔會失望🤣 我食左十粒波波都係lamlam脷🥳😋臨尾走個陣仲順手食多
臨尾走個陣仲順手食多個豆腐雪葩同埋甜筒🤣🤣就咁渡過一個美好又滿足既晚上🥰呢度有2人枱又有卡位,坐得都舒服,地方乾淨企理,侍應有禮貌又爽口,重點係唔會漏單,叫幾多就泥幾多,抵讚😛💯