2024-08-08 1017 浏览
#任飲任食台式火鍋 好耐都無去旅行啦!之前成日飛台灣,現在要湊小朋友都無機會飛😵‍💫,不過係香港有一個好處就係有不同國家的美食!隨時想食邊樣都可以即刻搵到!來到晚餐時間,好想食台灣野,約埋三五知己一齊去「捌捌陸」打邊爐🍲、食雞煲,仲有好多台灣小食,甜品🍮吃喔!✨120分鐘吃到飽雞煲火鍋🍲!任飲任食!✨自助區除咗可以自己調配醬料同配料之外,還有不同的紙包飲品🥤、罐裝飲品等可以自己無限拎,啤酒🍻也是任飲!有很多都是台灣才有的飲品🥤!仲有好多丸類、蔬菜🥬類、菇🍄菌類、炸魚皮、生根、王子麵、出前一丁等都可以無限量供應!🐓雞煲方面有幾種選擇:麻辣雞煲、三杯雞煲、麻油雞煲、芝士雞煲、薑母鴨煲、五杯鴨煲我選擇了三杯雞煲,原來個煲都幾大煲!啲雞又好嫩滑!好味😋!食完雞煲就加湯食火鍋,湯底都係自己揀,想食咩配料可以係手機QR code落單,我大部分點了海鮮🦞和牛,仲有台式飲品🥤可以任飲,最後當然要食埋個台式甜品先走啦🥰!🦁免費壽星生日🎂優惠🦁🦁獅子座♌️仲有生日優惠添!雞煲六人同行一人免費🆓!
#任飲任食台式火鍋

✨120分鐘吃到飽雞煲火鍋🍲!任飲任食!✨

🦁免費壽星生日🎂優惠🦁
🦁獅子座♌️仲有生日優惠添!
雞煲六人同行一人免費🆓!