2021-05-16 44 浏览
這間有一排都相當旺,因為少可串燒店的機器是自動轉,自己燒之餘又全自己,而且除左串燒,中間還可以網燒燒肉,真係一次過滿足兩個願望。今次兩人入座,所以會送上新鮮扇貝,而且識食當然再叫帆立貝係殼上繼續燒,鐘意食海鮮的,生蠔、海蝦和青口都推薦,都相鮮甜。肉類都無失望,雞,豬,羊架都有,牛都有幾款,個人推薦安格斯牛肩肉片同黑毛五花腩肉片,即刻有食日式燒烤的感覺。原條秋刀魚同茄子,都係相當大條抵食,個人懶仲有即叫即整炸物,一定可以食得滿足,覺得油膩,可以係出面拎菜類、波羅等,最開心就係有綿花糖,童年回憶都番哂黎。最好飲品方面,我只係飲自家制既檸檬薏米水、洛神花茶同菊花茶,當然有其他汽水飲,而且想飲酒可以加錢任飲燒酒識飲當然加其他野溝燒酒飲。