2021-09-27
🍗Wingman🍗上網見到旺角有間任飲任食既雞翼放題,就即刻約朋友試試佢先。入到去個度環境都幾有特色,用左霓虹燈光管,出面又整左個懷舊鐵閘,都幾有香港本土特色。上到黎當然無異叫個任飲任食既雞翼放題啦。佢餐牌上有3個吾同既套餐揀,最有我地揀左中間個果套餐($178)。揀呢個超值雞翼放題,限時90分鐘,同埋如果叫,你同行朋友都要選擇一樣既套餐,同埋都無得用其他優惠呢。呢個套餐平日食會平啲:星期一至四$178 (未連加一服務費)星期五至日$198 (未連加一服務費)包任飲:汽水🥤、凍檸茶如果想飲酒🍻既就只需加60任飲:烈酒,生啤,白酒及紅酒套餐有以下10隻雞翼口味選擇:黑椒檸檬蒙古燒烤味泰式甜辣醬紐奧良香粉黑芝麻海鮮蜂蜜水牛城醬死神醬BBQ咖啡香味 巴馬臣芝士蒜蓉味田園風味**當日黑椒檸檬🍋轉左日本蜂蜜芥辣。店員會主動幫你order 頭一round, 個陣食完吾知要同佢講可以上埋第二round , 好彩佢哋都好細心,見你食完,會主動問你洗唔洗上埋第二round 咁,都幾careful..另外,因為所有雞翼都係新鮮製,所以大家食到咁上下,就可以向店員再order 定你想要既款式了。雞翼款式都有
🍗Wingman🍗
上網見到旺角有間任飲任食既雞翼放題,就即刻約朋友試試佢先。
呢個套餐平日食會平啲:
星期一至四$178 (未連加一服務費)
星期五至日$198 (未連加一服務費)
包任飲:汽水🥤、凍檸茶
如果想飲酒🍻既就只需加60任飲:烈酒,生啤,白酒及紅酒
死神醬
BBQ咖啡香味
巴馬臣芝士蒜蓉味
田園風味
**當日黑椒檸檬🍋轉左日本蜂蜜芥辣。
雞翼款式都有分乾身濕身2款,個人幾鐘意蒙古燒烤味、黑芝麻海鮮蜂蜜、泰式甜辣醬及田園風味。至於喜歡辣味既朋友可以一試死神醬,真係挑戰你味蕾呀😆
📍地址:旺角彌敦道594-596號旺角新城17樓