2016-11-26 119 浏览
佢價錢黎講星期一至4 8點半後係最低 同埋佢好多選擇 任食係絕對唔差 肉呀 菜呀 咩都有野飲黎講選擇都好多 當然都有茶水飲 不過咁熱氣 我都黎一渣竹庶水呢個係每個人既份量 冇論你幾多個人黎 佢都會幫你分好個分量 唔會有多冇小 非常好 呢個咸咸地既海水味 好正飽魚好彈牙 再加小小蒜蓉一流大元貝 佢真係好大隻 佢本身已經起左肉 好易夾起 仲有粉絲係低 我連d汁都飲埋 好正聖子佢熟左之後好似細隻左 不過其實佢都有成隻手掌咁大 同埋冇沙時間又岩岩好 唔會硬龍蝦係新鮮到佢本身仲識郁 肉質好鮮甜 石蠔勁大隻 超低食呢個 同埋佢唔會太熟 岩岩好 咬落去仲好鮮個粥我簡左淮山 佢加埋海鮮既汁 勁香勁好食 唔洗再落鹽 不過中間我仲有食其他野 所以好飽 我食左兩啖就打包聽日做早餐😂
佢價錢黎講星期一至4 8點半後係最低 同埋佢好多選擇
任食係絕對唔差 肉呀 菜呀 咩都有