2020-06-15
🔸米國Prime特選牛肉 · 黑豚肉放題套餐 $228.今晚去搵個喺沙田石門返工嘅frd食飯,當然係作為地頭蛇嘅佢帶路啦!佢就帶咗我去食間任飲任食嘅日式涮涮鍋打邊爐,仲係一人一鍋衛生啲。入座前先每人揀咗一款湯底先,六種湯底入面我揀咗北海道昆布湯,朋友就揀美肌牛乳湯,套餐揀咗中間價位嘅米國Prime特選牛肉、黑豚肉set。牛肉、豚肉可以無限refill,呢度嘅牛肉質素幾好啵,肥瘦適中有牛味,我哋encore咗5底。除咗豬牛之外仲有非常豐富嘅自助區可以隨便揀,想讚吓選擇真係幾多,丸類、蔬菜、菇等等任君選擇,少見嘅仲有雞肉同青口任食。飲品都係任飲,汽水、茶、果汁,連啤酒都係任拎任飲,擺滿三大個雪櫃。飯後甜品竟然仲有我愛牌Movenpick雪糕,仲要係任食!仲有一樣特別就係有糖果區,珍寶珠、棉花糖、果汁糖任食,幾有趣~仲要讚下呢度店員服務幾殷勤,收吉碟速度快手,見你食完牛肉會主動問你需唔需要添加,仲會主動幫你加湯。
飯後甜品竟然仲有我愛牌Movenpick雪糕,仲要係任食!