2023-06-05
呢間任食火鍋放題店之前一直都想食,呢度供應嘅牛係日本A5和牛🤩牛魔王嘅我趁今日放假約埋朋友仔lunch時間黎食,餐廳環境感覺寬敞舒適,有多款不同牛嘅部位,種類多到…🤩真係食唔晒!首先去到揀咗湯底🍲今日我揀咗一個好靚嘅北海道豆乳玫瑰芝士鍋(每日限量供應)成個大玫瑰🌹花型 造型都贏晒 湯底好滑牛肉吸引哂湯底都不用再點醬油 直接放入口首先 店員拎前菜出嚟…前菜 實在太豐富啦🤩三層架(上層玫瑰花造型和牛,中層喺五花腩,下層喺黑松露墨魚滑同埋蟹籽蝦滑)、麻辣拼盤、鬼馬油炸鬼、同埋海鮮拼盤🦐海鮮拼盤~店員會即場幫你蒸大約10分鐘左右夠鐘店員即場幫你打開生蠔🦪開埋俾你食好貼心❤️服務 有生蠔🦪蝦🦐我一次過叫哂八款牛🐮A5熊本黑樺和牛牛頸脊、玉子後腰肉、肩胛梅花、特上霜降小排、千本筋、和尚頭、牛前胸同美國特選牛版腱。每款肉都好靚好高質,肉質鮮嫰,厚薄度切得剛好。💯特別推介💯🐂肩胛梅花、特上霜降小排油脂豐富🐂玉子後腰肉、和尚頭肉汁濃厚🐂牛前胸肉味香濃食一轉已經夠哂皮😂用QR code落單火鍋配料都一大堆蔬菜、海蝦、丸類、小食自家製嘅飲品、必飲✅特製沙冰 全部都可以任食 性價比好高😋
首先去到揀咗湯底🍲
今日我揀咗一個好靚嘅
北海道豆乳玫瑰芝士鍋(每日限量供應)
成個大玫瑰🌹花型 造型都贏晒 湯底好滑
牛肉吸引哂湯底都不用再點醬油 直接放入口
首先 店員拎前菜出嚟…
前菜 實在太豐富啦🤩
🦐海鮮拼盤~店員會即場幫你蒸
大約10分鐘左右
夠鐘店員即場幫你打開生蠔🦪開埋俾你食
好貼心❤️服務 有生蠔🦪蝦🦐
我一次過叫哂八款牛🐮
💯特別推介💯
🐂肩胛梅花、特上霜降小排油脂豐富
🐂玉子後腰肉、和尚頭肉汁濃厚
🐂牛前胸肉味香濃
食一轉已經夠哂皮😂
用QR code落單
火鍋配料都一大堆
蔬菜、海蝦、丸類、小食
自家製嘅飲品、必飲✅特製沙冰
全部都可以任食 性價比好高😋