2022-10-29 28 浏览
平時食和牛都唔平 有時食極都唔夠候咁 真係好想食放題😜 最近就去咗銅鑼灣呢間日本和牛放題試試 感覺都唔錯 可以食到唔同嘅和牛 乜都試吓😚 佢用QR code 落單 上菜速度都快 無漏單情況👏🏻總睇呢個日本和牛放題有好多食物選擇 除咗和牛、各種燒肉 仲有剌身、壽司、炸物、一品料理同海鮮添😍 種類多 另外仲有唔同嘅飲品自助添🤓尊貴A5日本和牛放題 $458和牛美人玉子呢個係頭盤 每個客人限定2片😎 美人和牛係和牛嘅後部肉 油花分布平均又靚 肉味都好香濃😝 我哋輕輕燒後 放入玉子 成件和牛更為滑身🤓日本A5和牛拼盤和牛拼盤砌得好靚 有9款唔同和牛 全部都mark好晒名 可以俾客人全部都試吓先 啱食再叫👍🏻 個人鍾意A5牛肩胛同A5牛小排😋 兩款油脂都好 A5牛肩胛油花重 燒完入口好香油脂味又嫩😛 A5牛小排香得嚟 肉味就重啲 會濃郁啲海鮮拼盤喺燒肉店可以享受埋燒海鮮嘅滋味🦐🦀🦑甲羅燒、牛油帆立貝同牛油魷魚嘅調味都啱啱好 鮮味又彈牙😋仲可以加埋烘牛油蒜蓉包一齊食添🥖和牛沙律沙律裡面有和牛🥩和牛嘅牛油香味搭上蔬菜既清爽中和得啱啱好🥗肉質嫩滑加上爽脆嘅沙律一流!飛禪和牛刺身飛驒牛係黎自日本中部岐阜

尊貴A5日本和牛放題 $458

和牛美人玉子

日本A5和牛拼盤

海鮮拼盤

和牛沙律

飛禪和牛刺身
飛驒牛係黎自日本中部岐阜縣嘅黑毛和牛🇯🇵 肉味比一般和牛濃郁而且口感細膩 同埋入口即溶嘅加成令佢可以刺身食都好正🐮

其他食物

Tiramisu雪糕
還原度相當高嘅雪糕口味🎂🍨啱晒唔鐘意太甜又想食咖啡味雪糕嘅你☕️