2021-03-19 186 浏览
好耐冇飲茶 但逐碟逐碟雞計嘅唔係咁過癮 所以就嚟輝哥私房菜食放題 喺togetda網上預訂 就可以一百蚊一個人唔使 任食90分鐘多款點心小食 分咗兩個時段 十一點九或者一點三開始點心紙上面嘅所有嘢都可以任點 而佢每一款點心都做得好用心 基本上係零失手 燒賣當然係酒樓最重要嘅一味啦 連我阿媽都話係佢食過最好食嘅燒賣 主要係因為佢啲蝦夠多夠大粒 成個燒賣好彈口另外一呢我哋好欣賞嘅都係蝦做餡嘅 就係春捲啦 外皮炸得非常脆 但又唔會太硬頂住牙肉 配相入面都係咁彈口嘅蝦仁 簡直perfect除咗點心紙上面嘅食物 雪糕仲有飲品任飲 唔鍾意飲凍嘢甜嘢又可以叫一壺茶來飲 外面嘅枱亦有唔同種類嘅點心自己拎 但都好快拎完所以大家就要快手啦最物超所值嘅係每一位都會有半隻乳鴿 坐低大概半個鐘後就會送上嚟 乳鴿外皮鬆脆肉質細嫩 有落仲有啲肉汁 而且都幾厚肉 非常抵食

2021-03-10
午餐