2016-06-13 694 浏览
因为上网睇过话系任食生蚝放题,而且亦有日式放题,鸡煲同打边炉,见好似几抵咁,于是订左位过黎食。本来想订第一轮,但因为full左,所以订左第二轮。一去到,原来系分几间细舖咁食,座位逼,地方不大。由于我地唔系坐主舖,所以拎甜品/冷盘要行返过去主舖。首先当然要叫生蚝先。每次叫生蚝既数目根据人数而定,所以冇得写要几多只。味道唔错,满心欢喜咁想再叫。结果等左20-25 分钟,先至有第二轮生蚝送到黎。(笔者心谂:原来任食意思系要等20 分钟先有?)喺等紧既期间我地都有食其他野。刺身真系好食既,鲍鱼片大,有咬口。甜虾唔系太大但都唔错,都叫有口感。三文鱼厚而且鲜,最钟意食既都系帆立贝,大细适中,一啖过,正!鸡煲按照人数计算份量,有得拣辣定唔辣,,我地拣左唔辣。鸡煲味道浓,鸡肉唔多骨,超好食!系略缣多左d 鸡脚同鸡爪 .....炸物最钟意系大虾天妇罗。大虾系真系大既。炸粉唔多,重点系真系好热,系新鲜炸,好好食!!食到咁上下,第二轮生蚝终于到! 食完之后又系等左20分钟左右,谂住问下侍应d 生蚝几时有。果时个侍应先讲d 生蚝卖晒!!!卖晒!!!!任食生蚝卖晒!!!!只系食左两转就卖晒!!!!!明明因为间舖
因为上网睇过话系任食生蚝放题,而且亦有日式放题鸡煲同打边炉,见好似几抵咁,于是订左位过黎食。本来想订第一轮,但因为full左,所以订左第二轮。

喺等紧既期间我地都有食其他野。

卖晒!!!!任食生蚝卖晒!!!!
只系食左两转就卖晒!!!!!

明明因为间舖以任食生蚝作宣传卖点,可惜每人只食了2 只生蚝就卖晒! 确实系令人失望 ,.,,

不过公道讲句,野食大部分都好好食而且够新鲜,只系差在任食生蚝卖晒,座位较逼,同埋食物选择不多。

2016-06-12