2019-01-19 203 浏览
平時打邊爐都好少食Allyoucaneat 因為總係覺得質素低啲今次黎到呢間日式Shabushabu店 係旺角觀塘殺到入黎荃灣的相馬日式火鍋係千色隔離的荃灣中心 成棟都係打邊爐咁滯 有咩驅使我最後揀左佢呢是愛還是責任?係任食特上澳洲和牛啊牛的level分左五級 最平$168 而我就揀左《特上澳洲和牛+日本鹿兒島頂級黑豚 ($368)任食特上澳洲和牛、日本鹿兒島頂級黑豚肉、雞肉同海鮮放題丸類 蔬菜 麵類 豆製品都唔少 仲有#Milktop 雪糕任食!牛肉薄切 雪花分佈均勻 低脂得黎牛味極濃刀功一流 切得夠薄 輕輕洽5-8秒已經食得另外個黑豚肉都係好高質 肉味本身好濃 豬有豬味啊喂 根本完全唔洗點醬雪糕有五款味選擇 其中推介抹茶同榛子朱古力抹茶味濃回甘味十足 榛子朱古力直頭好似食緊繽紛樂咁濃黑芝麻味都好好味 不過對我黎講高有少少偏甜第一次食任食有咁高質的雪糕相馬整體黎講係香港係好高質的日式放題店 可以Encore!
是愛還是責任?係任食特上澳洲和牛啊

任食特上澳洲和牛、日本鹿兒島頂級黑豚肉、雞肉同海鮮放題

牛肉薄切 雪花分佈均勻 低脂得黎牛味極濃

刀功一流 切得夠薄 輕輕洽5-8秒已經食得

雪糕有五款味選擇 其中推介抹茶同榛子朱古力
抹茶味濃回甘味十足 榛子朱古力直頭好似食緊繽紛樂咁濃
黑芝麻味都好好味 不過對我黎講高有少少偏甜
第一次食任食有咁高質的雪糕
相馬整體黎講係香港係好高質的日式放題店 可以Encore!
2019-01-15