2021-12-19 58 浏览
元朗市中心終於有流水蝦食🤩地點勁就腳,附近有停車場🅿️好彩嘅可能泊到錶位🌟成人$338 (任食2.5小時)大大個蝦缸係隔離,鐘意夾幾多新鮮蝦都得‼️是日每枱送咗一份蒜蓉大頭蝦+鰻魚串@位任夾海鮮有蜆、螄蚶、螺、沙插(帶子)、元貝、青口、生蠔、貴妃蚌、鮑魚同四款原條大魚最推薦係大頭蝦、貴妃蚌、元貝同生蠔🦪,完全係回本必食之選😆因為我腸胃差,怕難消化就唔食鮑魚啦燒烤常見嘅肉、丸類、時蔬都有,將海鮮放係爐上面燒,下層就放串燒,揀左雞皮、雞腎、雞軟骨同墨魚丸,我地掛住傾計,一唔留神就燒燶左少少有熟食區,等燒熟個陣都唔怕餓親,有蒸魚、炒蝦、菜、炒飯、麥樂雞、流心奶黃牛角酥、同芝士撻任飲方面,汽水、啤酒、茶、果汁,基本上講得出嘅都有,仲有甜品同雪條任食架總結🌸海鮮同流水蝦唔會好老土咁擺好少出嚟,燒烤爐火力夠,比想像中燒得快,而家天氣甘涷又大風,想燒嘢食,我情願揀甘坐室內舒舒服服甘燒

🌟成人$338 (任食2.5小時)