2024-03-18 32 浏览
-早几日发现 原来好耐冇打过边炉今日收工即刻去食牛大人先越开越多分店 终于唔洗等好耐就食到啦🤣 澳洲极上和牛放题💰 $328(120分钟)题外话 呢个餐仲额外送每人两粒澳洲M9和牛牛丸 爆晒肉汁! 汤底方面简左: 牛大人秘方麻辣锅好惹味之余 又唔会话太过辣 岩岩好!!配左鸭血食 正呀好夹haha 出餐方面真系好快速度 叫完冇耐d野食就送到啦😊小食方面 大推 最中意都一定系盐酥鸡!!炸到恰到好处 冇油腻同香脆 海鲜方面都系好多种类同埋新鲜~~墨鱼同虾滑&大大粒饱满沙白&手掌大虎虾都系我私心推荐 疯狂encore既食品之一 对于牛魔王黎讲 任食牛真系好幸福呀❤ ~~一共有11款牛肉比客人食~但由于我地系简左最贵既澳洲极上和牛套餐梗系狂点安格斯牛小排同澳洲和牛M5牛肩卷 na冇失望 入口牛味十足 肉汁爆开晒 同埋入口即溶  不论系自助区 / 饮料区 / 酱料区都系一咁大 咁多选择 多不胜数另外一赞真系 地方好干净 完全冇污秽 油腻感!!!  牛大人台湾火锅吃到饱📍荃湾众安街55号大鸿辉(荃湾)中心16楼#hkfoodie #香港美食 #hkig #hkfood #hkfoodblogger
早几日发现 原来好耐冇打过边炉
今日收工即刻去食牛大人先
越开越多分店 终于唔洗等好耐就食到啦🤣

澳洲极上和牛放题💰 $328(120分钟)
题外话 呢个餐仲额外送每人两粒澳洲M9和牛牛丸 爆晒肉汁!

汤底方面简左: 牛大人秘方麻辣锅
好惹味之余 又唔会话太过辣 岩岩好!!
配左鸭血食 正呀好夹haha

出餐方面真系好快速度 叫完冇耐d野食就送到啦😊
小食方面 大推 最中意都一定系盐酥鸡!!
炸到恰到好处 冇油腻同香脆

海鲜方面都系好多种类同埋新鲜~~
墨鱼同虾滑&大大粒饱满沙白&手掌大虎虾
都系我私心推荐 疯狂encore既食品之一

对于牛魔王黎讲 任食牛真系好幸福呀❤ ~~
一共有11款牛肉比客人食~
但由于我地系简左最贵既澳洲极上和牛套餐
梗系狂点安格斯牛小排同澳洲和牛M5牛肩卷 na
冇失望 入口牛味十足 肉汁爆开晒 同埋入口即溶

不论系自助区 / 饮料区 / 酱料区
都系一咁大 咁多选择 多不胜数
另外一赞真系 地方好干净 完全冇污秽 油腻感!!!

牛大人台湾火锅吃到饱
📍荃湾众安街55号大鸿辉(荃湾)中心16楼

#hkfoodie #香港美食 #hkig #hkfood #hkfoodblogger #打卡一流 #打卡餐厅 #生日饭 #聚会之选 #美食餐厅推荐 #美食推荐 #份量班 #性价比餐厅 #牛大人 #火锅 #任食